Vízvezeték szerelés és duguláselhárítás

e-mail

info@vizszereles-dugulaselharitas.hu

Hívjon minket:

06 70 704 9770

Tájékoztató áraink

Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy árainkat alacsonyan tarthassuk!

Korrektnek lenni a legfontosabb, ebben hiszünk, ez a mottónk.

Hívjon minket telefonon és mindenben a segítségére leszünk annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb megoldjuk a problémáját.

Mindig azon dolgozunk, hogy olyan korrekt árakat állítsunk be, amelyek maximális elégedettséget és igazságos árazást biztosítanak ügyfeleink számára.

Lefolyóbekötés

15000Ft-tól

Zuhanyfej és zuhanycső

15000Ft-tól

Vízcső forrasztás

30000Ft-tól

lefolyó tisztítás

18000Ft -tól

Csaptelep felszerelése

19000Ft-tól

Komplett fürdőszoba felújítása

990.000Ft -tól

Csaptelep javítása

25000FT-tól

Mosdószifon csere

25000FT -tól

Mosogatócsap csere

25000FT -tól

Csatorna tisztítás

80.000Ft -tól

Az áraink tájékoztató jellegűek, mivel még a legegyszerűbb munkafolyamatok is számos váratlan komplikációt rejthetnek. Például, egy egyszerű csapcsere során előfordulhat, hogy a régi csap csak roncsolással vagy nehezen eltávolítható. Ezenkívül olyan problémák is felmerülhetnek, mint csőrepedések vagy más váratlan események, amelyek megnehezíthetik a munka pontos árazását. Ugyanez vonatkozik a lefolyók tisztítására is, ahol szintén előfordulhatnak váratlan nehézségek és események.

Ezért javasoljuk, hogy az itt szereplő árakat tájékoztató jelleggel kezeljék, és ezek legyenek az irányadó árak. Azonban számos tényező is befolyásolhatja a végső árakat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkedvezőbb feltételeket kínáljuk ügyfeleinknek, és hogy elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal. A rugalmasságunkkal és szakértelmünkkel igyekszünk a lehető legjobb végeredményt  elérni minden munkafolyamat során. Korrektnek lenni a legfontosabb, ebben hiszünk, ez a mottónk.